privé les tarieven

andere wensen?

Heb je andere wensen? Langer/korter les? Groepsles? E-mail me je wensen naar info@bobsmeenk.nl

 

 

algemene voorwaarden

Annuleren: je kunt een losse les tot 48 uur van te voren afzeggen of verplaatsen. Een vaste wekelijkse of tweewekelijkse les kun je niet afzeggen of verplaatsen.

Betaling: voor periodieke lessen ontvang je maandelijks een factuur met daarop de ingeplande lessen van de afgelopen maand.

Vakanties: In de (basis)schoolvakanties van regio midden en op nationale feestdagen geef ik geen les, tenzij we dit expliciet anders afspreken.

Afwezigheid docent: als ik afwezig ben communiceer ik dit zo tijdig mogelijk. We kijken of de les kunnen inhalen. Zo niet, breng ik de les niet in rekening.

Afwezigheid leerling: Kun je niet komen door ziekte of een andere reden, dan is het in principe niet mogelijk om je les te verplaatsen. De les wordt wel in rekening gebracht. We kunnen de les wel online doen.

Aansprakelijkheid: Ik ben niet aansprakelijk voor het kwijtraken van, of schade aan eigendommen, verwondingen/blessures van jou. Door jou veroorzaakte schade is verhaalbaar op grond van de wettelijke aansprakelijkheid.

Privacy: Ik gebruik je gegevens (naam, mailadres en telefoonnummer) alleen  voor communicatie omtrent de lessen. Ik verwijder je gegevens na het beëindigen van onze overeenkomst.

 

 

boek een gratis proefles!

in mijn studio in Elst (ut) of online

Of mail naar: info@bobsmeenk.nl