Het groeiende album

Growth
Album

Over het album

Dit project gaat over het verleggen van mijn eigen grenzen en mijn eigen sound vinden in het proces. Dat is waarom bijna alles wat je hoort op het album geschreven, gespeeld, gezongen en geproduceerd is door mijzelf.

Persoonlijke groei speelt een belangrijke rol in mijn leven. Vandaar de titel van het album. Ik besloot helemaal in dit thema te duiken door het album met mij te laten groeien. Wanneer ik een nieuw nummer opneem voeg ik het toe aan het album. Zolang ik het idee heb dat dit project mij helpt met groeien zal ik het album laten groeien.

Als je het album koopt heb je recht op alle toekomstige nummers die op het album komen. De prijs: wat je er zelf voor wil geven: pay what you want.

Waarom pay what you want?

Ik wil dat mijn muziek voor iedereen toegankelijk is. En ik vind het meer waard als mijn publiek me op vrijwillige basis steunt.Ā 

Als je geen geld hebt om aan muziek besteden kan het je het album hieronder gratis downloaden. Ik heb liever dat je naar mijn muziek luistert dan niet šŸ™‚

Als je wel wat kan missen help me dan alsjeblieft dit project voort te zetten en betaal een beetje meer voor de mensen die niets kunnen betalen.

In beide gevallen: dankjewel voor het luisteren naar mijn muziek! šŸ™‚

Fysieke album

Het album is ook beschikbaar in fysieke vorm in de vorm van een usb-stick (zoals zichtbaar op de foto op deze pagina). Deze is niet online te koop. Ik verkoop deze alleen in persoon, na afloop van optredens.

Doneren

Als je een donatie wil maken in ruil voor het downloaden van het album kan dat via Ć©Ć©n van de onderstaande knoppen.

Download Growthgratis!

Download mijn album gratis en ontvang nieuwe nummers in je inbox.

Bedankt! Check je spamfolder als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen.